Is uw truck stuk? Dit betekent meteen inkomstenverlies voor uw bedrijf. VDV Bus Repair begrijpt dit maar al te goed. Daarom hebben wij een mobiele garage met de meeste moderne apparatuur om u snel terug op weg te helpen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor dringende en niet-dringende herstellingen aan uw truck via e-mail, telefoon of laat u terugbellen.

Van kleine herstellingen tot grote schadeherstellingen, bij VDV Bus Repair helpen we u graag bij allerlei werkzaamheden aan uw truck. Steven
herstellingen truck

Hersteller van diverse truck merken

Wij herstellen de meeste courante trucks die in België rondrijden zoals Van Hool (DAF), VDL (Jonckheere), Irisbus (Iveco), Irizar, Setra (Mercedes), Man, Neoplan, Noge-sl, Scania, Solaris, Temsa, Volvo. U ziet het een hele reeks van merken die onze experten door en door kennen.

Pech onderweg met uw truck? Wij helpen u snel op weg

Ben u onderweg gestrand met uw truck? Het kan de beste truckbestuurder overkomen.

Wij stappen meteen in onze mobiele garage en komen tot bij u om het euvel te verhelpen. Indien nodig met een noodherstelling en een vervolgafspraak, zolang u maar veilig terug op weg kunt.

pechhulp bus & vrachtwagen
Herstellingen wagenpark

Truck herstellingen van A tot Z

U heeft een schadegeval of reparaties die moeten uitgevoerd worden na een technische controle. VDV Bus Repair biedt diverse herstellingen aan, want een truck die stilstaat betekent inkomstenverlies voor uw bedrijf.

Indien er wisselstukken moeten besteld worden, dan zoeken we samen met u naar de beste oplossing. Dit wil zeggen de meest betaalbare, en kwalitatieve oplossing afhankelijk van het probleem en de staat van uw truck.

Voor herstellingen maken we gebruik van nieuwe onderdelen, revisies of we maken de onderdelen op maat.