Een dringende herstelling of reparatie aan uw bus? VDV Bus Repair is een specialist in busherstellingen van diverse merken. Van pech onderweg tot het herstellen van schade na een ongeval. Onze busherstellers zorgen ervoor dat u snel terug op de baan bent.

Dankzij onze mobiele werkplaats kunnen we u op een locatie naar keuze helpen. Aarzel niet om ons te contacteren voor dringende en niet-dringende herstellingen aan uw bus via e-mail, telefoon.

Van een panne onderweg, een storing tot averij na een ongeval, bij VDV Bus Repair helpen we u graag bij allerlei herstellingen van uw bussen. Steven
herstellingen bussen

Hersteller van diverse bus merken

Wij herstellen de meeste courante bussen die in België rondrijden zoals Van Hool (DAF), VDL (Jonckheere), Irisbus (Iveco), Irizar, Setra (Mercedes), Man, Neoplan, Noge-sl, Scania, Solaris, Temsa, Volvo. U ziet het een hele reeks van merken die onze specialisten door en door kennen.

Pech met de bus onderweg? Wij maken u terug mobiel

De nachtmerrie van elke buschauffeur, onderweg met een volle bus passagiers in panne vallen. Een herstelling ter plaatse is in bepaalde gevallen de meest efficënte oplossing.

Bij VDVrepair helpen we u graag bij het herstellen van u bus, zodat u snel terug uw reis kunt hervatten. Onze verrijdbare werkplaats beschikt over verschillend materieel om mobiele herstellingen uit te voeren.

pechhulp bus & vrachtwagen
Herstellingen wagenpark

Busherstellingen van A tot Z

Uw bus heeft averij opgelopen na een ongeval of door slijtage moeten er onderdelen hersteld worden. VDVrepair bekijkt samen met u wat de beste oplossing is voor elk probleem.

Voor de herstellingen maken we gebruik van nieuwe onderdelen maar ook tweedehands en gereviseerde wisselstukken zodat u steeds de meest gunstige herstelling heeft qua prijs en resultaat.